hétfő, december 11, 2006

SZÉN 2

Örömmel hirdetem ki, hogy a nagy sikerre való tekintettel idén is lesz SZÉN! Azaz hamarosan megnyitja kapuit a II. Szepezdi Évbúcsúztató Napok rendezvénysorozat.

Nyitás előre láthatólag: 2006. december 27-én
Zárás előre láthatólag: 2007. január 1-jén (vagy 2-án)

A helyszínnel, programlehetőségekkel és té bé kapcsolatos információk megtekinthetők a folyamatosan bővülő Szepezd Információs Lapon, illetve adott esetben ezen a helyen is megjelenhetnek az eseménnyel kapcsolatos érdekességek.

De a reménybeli résztvevők (és egyéb szimpatizánsok) alapvető kapcsolattartási felületeként az erre a célra létrehozott levelezőlistát javasolnám. Épp ezért az érdeklődőket kérném szépen, hogy iratkozzanak föl reája. Pl. az alábbi kis bigyókában/val. Mert kérem ez már a huszonegyedik század, és nem állhat meg az információs társadalom a fejlődés lejtőjén! Úgyhogy hajrá!

Feliratkozás a SZÉN 2 listára

E-mail:

Böngészés a levelek közt

A levlista címe: szen2@googlegroups.com . Ha ide írsz, minden érdeklődő megkapja a leveled. (Ha ide, akkor csak én.)

Ha már tagok vagyunk, a csoport honlapján tudjuk beállítani, hogy milyen módon történjen számunkra a levelek kézbesítése. Ehhez azonban kell, hogy létezzen úgy nevezett "Google fiókunk", mégpedig a listára "bejelentett" e-mail címhez. Ha nincs, akkor létre kell hozni egyet (csak erős idegzetűeknek!), de a levlista "adminisztrátorait" (jelenleg engem) is meg lehet kérni a változtatásokra.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Vegulis orulok, hogy eljottunk erre a blogra...