kedd, január 29, 2008

Mari (Wik6)

Quimby: Mari



Buzás Gabriella, Döbrösi Laura, Döbrösi Szilárd, Jókay Zoltán

A klipp Googlén (gagyi minőségben) vagy a Videocommunityn (jobb minőségben). Letöltés (jobb katt -> Cél mentése másként) kicsiben (32 MB), nagyban (293 MB) az otthoni gépemről (ha/amikor épp működik).

I got trouble (Wik5)

Christina Aquilera: I got trouble



Döbrösi Laura, Buzás Gabriella, Döbrösi Szilárd, Jókay Zoltán

A klipp Googlén (gagyi minőségben) vagy a Videocommunityn (jobb minőségben). Letöltés (jobb katt -> Cél mentése másként) kicsiben (27 MB), nagyban (250 MB) az otthoni gépemről (ha/amikor épp működik).

kedd, január 22, 2008

Friends (Wik5)

Legendary Pink Dots: Friends



Buzás Gabriella, Döbrösi Szilárd, Jókay Zoltán

A klipp Googlén (gagyi minőségben) vagy a Videocommunityn (jobb minőségben). Letöltés (jobb katt -> Cél mentése másként) kicsiben (21 MB), nagyban (192 MB) az otthoni gépemről (ha/amikor épp működik).

szombat, január 19, 2008

Don Quijote ébredése (Wik4)

Quimby: Don Quijote ébredése



Buzás Gabriella, Döbrösi Szilárd, Jókay Zoltán

A klipp Googlén (gagyi minőségben) vagy a Videocommunityn (jobb minőségben). Letöltés (jobb katt -> Cél mentése másként) kicsiben (20 MB), nagyban (188 MB) az otthoni gépemről (ha/amikor épp működik).

Francia (Wik3)

Kiss Erzsi: Francia



Buzás Gabriella, Döbrösi Laura, Döbrösi Szilárd, Jókay Zoltán

A klipp Googlén (gagyi minőségben) vagy a Videocommunityn (jobb minőségben). Letöltés (jobb katt -> Cél mentése másként) kicsiben (30 MB), nagyban (277 MB) az otthoni gépemről (ha/amikor épp működik).

kedd, január 15, 2008

Tom Waits: Strange weather (Wik2)

Tom Waits: Strange weather



Buzás Gabriella, Döbrösi Szilárd, Jókay Zoltán

A klipp Googlén (gagyi minőségben) vagy a Videocommunityn (jobb minőségben). Letöltés (jobb katt -> Cél mentése másként) kicsiben (23 MB), nagyban (215 MB) az otthoni gépemről (ha/amikor épp működik).

hétfő, január 14, 2008

Wegyes in koncert

Az első klipp a balatonszepezdi Simon Arénában 2007. október 22-én adott teltházas koncertről. Leonard Cohen: Chelsea Hotel.



A munkanevén Wegyesnek szólított formáció tagjai: Buzás Gabriella, Döbrösi Laura, Döbrösi Szilárd és Jókay Zoltán

A klipp (jóval rosszabb minőségben) megtalálható még a Googlén is. Letölthető kicsiben és nagyban az otthoni gépemről (ha/amikor épp működik - jobb katt -> Mentés másként). (Itt közben kiderült, hogy ez a szám a 4. volt, ezért aztán át is neveztem a fájlt az eredetihez képest...)